Webbhotell och domännamn

Ett webbhotell är en leverantör som förser dig med lagring och domännamn för att kunna publicera din egen hemsida på nätet.

De tjänster och programmeringsspråk som idag är vanligast och som de flesta erkända webbhotell stödjer och som du minst bör begära är; HTML, Ruby, PHP,  ASP,  SFTP, FTP, MySQL samt inte att förglömma – daglig backup!

Webbhotell som vi varmt rekommenderar:

Inleed webbhotell
Inleed erbjuder både webbhotell och domännamn för företag och privatpersoner. Inleed erbjuder sina kunder telefonsupport, e-postsupport samt live support via hemsidan för de tider telefonsupporten är stängd.

Egensajt.se
Egensajt är en av Sveriges bästa leverantörer av webbhotell, domännamn och gratis e-post sedan 2007. Deras kunder är allt från små kunder med personliga webbplatser till större kunder och företag inom media och e-handel till politiska partier.
Priserna startar på så lite som 18kr/månad och de har låga priser på domäner också.

One.com webbhotell
Hos One.com får du både webbhotell och domännamn i ett paket till ett lågt pris. One.com är ett utav dom mest populära webbhotellen i Sverige just nu, och har därför konkurrenskraftiga priser på både domännamn och webhotell.