Steg 5 – Redigera din hemsida

Hur man skapar sidor och postar inlägg etc

Hoppas att det känns bra såhär långt för nu börjar det närma sig sitt slut för din del på www.bygghemsida.se och INTERNET världen väntar där ute med massvis av tips och sätt att utvecklas sin hemsida på och till och med tjänar pengar på sin egen hemsida. Jag har även lagt ut några länkar här på höger sida jag starkt rekommenderar att kika på.

Men än är det inte slut! Detta är det sista inlägget men även det viktigaste för att lyckas bra med sin hemsida. Hur man skapar sidor och postar nya inlägg? Vad är en hemsida utan inlägg och sidor? Ingenting..

Det hur du väljer att bygga upp din hemsida med dina sidor och inlägg som gör din hemsida intressant för andra som ska besöka din hemsida som DU själv har skapat, kan du tänka dig det? DU SJÄLV har skapat din egen hemsida! Det trodde du inte va, innan du började? Du lyckades och grattis ännu en gång.

Att skapa sidor/pages:

Att skapa en sida är faktiskt väldigt enkelt men jag jag visar ändå hur man gör så att ni känner att ni fått ungefär allt som behövs för att skapa din egna hemsida. En sida/page är exakt denna som du är inne på, titta upp i menyn på denna hemsida och du ser: Hem – Steg 1 – Steg 2 – Steg 3 – Steg 4, alla dessa är sidor/pages som är skapade i wordpress exakt så som du blivit lärd har jag själv byggt bygghemsida.se.

Att posta inlägg:

Att posta ett inlägg är det dock lite skillnad på. För när du postar ett inlägg så hamnar det i mitt fall ”Hem” varje gång. Namnet på ”Hem” sidan kan du ändra på till vad du vill, jag skulle rekommendera antingen ”Hem” så som jag gjort eller ”Nyheter” då kan du posta nya inlägg hela tiden som en blogg och folk kan följa din hemsida. Du kan välja att visa vilken dag och tid du postat inlägget och kan även välja att dölja det. Du kan lägga till videos och bilder som bygghemsida.se har gjort i vilket inlägg och sida du vill.